پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است!

حمله پهپادی ارتش یمن به اهداف نظامی در عربستان

حمله پهپادی ارتش یمن به اهداف نظامی در عربستان سخنگوی نیروهای مسلح یمن از هدف قرار گرفتن تاسیسات نظامی در فرودگاه ابها و پایگاه هوایی ملک خالد خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۳ - ۲۴ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 12
کد خبر: ۷۷۲۸۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه المسیره،‌یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت یگان پهپادی ارتش و کمیته های مردمی، تاسیسات نظامی حساس در فرودگاه بین المللی ابها و پایگاه هوایی ملک خالد عربستان را در خمیس مشیط هدف قرار داد.

 

به گفته یحیی سریع، این عملیات با استفاده از پهپادهای قاصف 2k و در چارچوب پاسخ به تشدید تجاوزات دشمن و محاصره همه جانبه کشورمان صورت گرفته است.

 

وی افزود این عملیات در ساعات مختلف امروز جمعه انجام شده و حمله به تمام اهداف مورد نظر با موفقیت انجام شده است.

تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار